Skip to main content

Over ons

Beauty By Reena is een sfeervolle, knusse en professionele schoonheidssalon gevestigd aan de Laan van Meerdervoort 467 in Den Haag. De schoonheidssalon staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit voor een betaalbare prijs en vakkundig, onderbouwd advies.

In de salon wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatieve producten van merken.

Ik richt mij op huidverbeterende gezichtsbehandelingen en ben gespecialiseerd in acne, hyperpigmentatie en huidverjonging. Iedere klant krijgt bij mij een op maat gemaakte huidanalyse en gezichtsbehandeling.

Ik hoop u snel te mogen ontmoeten in mijn schoonheidssalon te Den Haag!

Reena Rambaratsingh

Reena:

Beauty by Reena (spreek uit: RIENA) is een schoonheidsinstituut die al bijna 10 jaar bestaat. Oprichter Reena startte het bedrijf met het opzet, dat zowel klanten daar terecht kunnen voor hun huidproblemen. Maar ook professionals er terecht kunnen voor trainingen op beautygebied. De salon richt zich vooral op huidverbeterende behandelingen, behandelingen die dus vervelende huidgerelateerde problemen als acne, postacne, littekenweefsel, overbeharing en hyperpigmentatie aanpakt.

Ook heeft Reena haar eigen schoonheidsverzorgingslijn ontwikkeld, wat heel uniek is voor Nederland. Deze producten kunnen namelijk op verschillende manieren voor verschillende huidtypen gebruikt worden.

Reena heeft zelf vanaf haar vroege puberteit zwaar geleden onder acne. Dat heeft ook mentaal een impact gehad. Van dermatologen, medicijntjes, huis tuin en keukenmiddeltjes tot zware chemische peelingsā€¦niets heeft toentertijd mogen baten. Het was in die tijd al dat Reena besloot om, zodra zij haar eigen huidproblemen had opgelost, anderen ook te helpen.

Zij ontwikkelde een hele andere manier om de huid te verbeteren; namelijk niet de huid aan te vallen met allerlei sterke middeltjes, maar juist de weerstand van de huid te verbeteren zodat de huid dus sterker wordt. Reena kan dit persoonlijk nader toelichten.

Reena kent haar vak heel goed, want zij weet hoe het is om een zoekende klant te zijn.