Skip to main content

Algemene voorwaarden

Huisregels Beauty by Reena:

Algemeen

– De salon is 100% rookvrij.

– Ik geef geen behandelingen bij:

 • Koorts/Koortslip
 • Griep of hevige verkoudheid
 • Besmettelijke huidziekten

– Hygiene is in mijn salon belangrijk; ik verzoek u daarom om geen huisdieren mee te brengen.

– Kinderen jonger dan 16 jaar worden alleen behandeld onder begeleiding van een ouder of verzorger.

– De schoonheidssalon behoudt het recht om cliënten te weigeren waarvan de persoonlijke hygiene te wensen overlaat. Bij ontharingen van intieme zones vraag ik u om opgefrist naar de salon te komen.

– Het parkeren van uw auto is gratis.

– Indien u langs wilt komen voor een cadeaubon, product, huidanalyse of algemene informatie verzoek ik u vriendelijk om van te voren een afspraak te maken om teleurstellingen te voorkomen. Dit omdat ik meestal bezig ben met een behandeling en mijn cliënten alle aandacht wil geven. Wanneer u spontaan aanbelt, kan ik u helaas niet altijd deze aandacht geven.

 1. Het maken van een afspraak

Het maken van een afspraak kan via de website: www.beautybyreena.nl

Bij het maken van een afspraak gaat u akkoord met de huisregels van Beauty by Reena. U krijgt uw afspraak bevestigd via de mail.

 1. Wees op tijd

Zorg dat u tijdig aanwezig bent op de afspraak. Zo verloopt de planning vlot en kan iedereen gebruik maken van de tijd die voor hem/haar gereserveerd is.

 1. Te laat komen

De gereserveerde tijd wordt speciaal voor u vrij gehouden en andere cliënten moeten teleurgesteld worden. Mocht u dus te laat op uw afspraak zijn, dan gaat deze tijd helaas van uw eigen behandelingsduur af. De kosten voor een behandeling worden echter wel VOLLEDIG berekend.

In het geval u te laat bent is het ter beoordeling van de schoonheidsspecialiste of de behandeling nog wel door kan gaan. Indien de behandeling geannuleerd moet worden, worden de kosten voor een volledige behandeling wel berekend.

 1. Verhindering of annulering van de afspraak

U kunt uw afspraak maximaal 24 uur voor de behandeling kosteloos verschuiven of annuleren zodat de gereserveerde tijd kan worden ingeboekt voor een andere cliënt. Wanneer u binnen 24 uur voor de behandeling afzegt wordt de volledige behandeling in rekening gebracht.

Houdt u er a.u.b. rekening mee dat als u een afspraak op maandag heeft en u wilt deze annuleren, u dit uiterlijk zaterdag dient te melden!

 1. Betaling

Bij het maken van de afspraak via de website, wordt ook meteen de betaling van de behandeling voldaan. Wanneer u tijdens de afspraak producten aanschaft, kunt u deze met contant geld betalen OF vooraf/terplekke per internetbankieren; pinnen is niet mogelijk. Houdt u hier a.u.b. rekening mee. Achteraf betalen is ook NIET mogelijk.

Rekeningnummer: NL55INGB0005151670 t.n.v. Beauty by reena

 1. Openingstijden en contact met de salon:

De salon is geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 09.30 – 19.00 uur en zaterdag van 09.30 – 17.00 uur.

De telefoon kan niet beantwoord worden tijdens het uitvoeren van een behandeling. Daarom wordt u verzocht een voicemailbericht achter te laten, wanneer u terug gebeld wenst te worden.

 1. Privacy

De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt door Beauty by Reena en worden niet verstrekt aan derden.

 1. Producten bestellen

Producten van Beauty by Reena kunt u bestellen via onze webshop

Wij bieden de mogelijkheid om via de e-mail de producten van Alex Cosmetic te bestellen.

De producten kunnen naar u gestuurd worden of u kunt ze persoonlijk ophalen.

In de bevestigingsemail van de bestelling krijgt u meer informatie over de betaling en leveringstijd.