Skip to main content

Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen zijn om meerdere redenen goed voor je. Last van puistjes (acne), pigmentvlekken of bijvoorbeeld een droge huid? Of heb je misschien last van couperose of huidveroudering? Bij ons kunt u terecht met vrijwel ieder huidprobleem. Met de juiste behandeling, helpen wij u graag om weer frisse, diep gereinigde en nieuwe huid te krijgen.

Huidverbetering


Huidanalyse€ 20,00
Wanneer er na afloop van de analyse meteen een vervolgafspraak wordt gemaakt, worden de kosten van de huidanalyse verrekend met de kosten van de vervolgafspraak


The customized treatment/behandeling op maat€ 77,50
De behandeling bestaat uit een huidanalyse, gevolgd door het bespreken van de huidproblemen en de dagelijkse routine. Vervolgens zullen we samen een op maat gemaakte behandeling samenstellen. Bestaande uit een peeling, dieptereiniging, comedonen verwijderen en voeding van de huid. We sluiten af met advies over de huidverzorging thuis.


The touch up treatment€ 30,00

Een verkorte behandeling. Binnen 3 weken na een costumized treatment is het mogelijk deze behandeling te ondergaan. Bij deze behandeling wordt geen peeling aangebracht, wel wordt uw huid in een korte tijd flink opgefrist en geboost. (alleen te boeken indien de laatste gezichtsbehandeling max 3 weken voor de touch up treatment heeft plaats gevonden)


The Herbal B-Peel (1 daagse peeling)€ 170,00
The Herbal B-Peel (1 daagse peeling) is een reinigende peeling op basis van natuurlijke kruiden en algen. In vergelijking tot andere peel methoden is Herbal B-Peel 100% chemicaliën vrij en kan desgewenst toegepast worden op een donkere huid, acne huid, droge huid of de verouderde huid. Deze behandeling wordt vaak gebruikt als er een instant boost nodig is om een stralende huid te krijgen.


The Herbal C-Peel (5 daagse peeling)€ 275,00
The Herbal C-Peel (5 daagse peeling) is een diep reinigende peeling op basis van natuurlijke kruiden en algen. In vergelijking tot andere peel methoden is Herbal C-Peel 100% chemicaliën vrij en kan desgewenst toegepast worden op een donkere huid, acne huid, droge huid of de verouderde huid. Met deze behandeling heb je 5 dagen lang de peeling op het gezicht en zijn er 2 behandelmomenten; op dag 1 en dag 5.

Maak nu een afspraak

Laden...

BEAUTY TIPS BY REENA

Dagcrème en foundation
Om ervoor te zorgen dat je foundation er natuurlijk uitziet is het goed om een beetje dagcrème met je foundation te mengen. Doe een beetje dagcrème op je handpalm en een beetje foundation, meng het met een kwast en breng het aan op je gezicht.
Avocado voor een droge huid
Om je droge huid weer vet te krijgen kan je één keer in de week een maskertje van avocado uitproberen. Prak de avocado en smeer het op je gezicht, 15 minuten laten zitten en met lauw water afspoelen

Harsen


Wenkbrauwen harsen € 20,00


Bovenlip harsen € 7,50


Kin harsen € 10,00


Bovenlip, kin en wangen harsen € 25,00

Maak nu een afspraak

Laden...