Skip to main content

Harsbehandelingen

Last van vervelende haartjes op uw bovenlip, kin of wangen? Wij gebruiken speciale hars voor het gelaat. Deze hars is speciaal voor de gevoelige huid en wordt aangebracht met een spatel. Wij behandelen uw huid altijd na met een verzachtende en herstellende crème.

In de salon worden overtollige lichaamsharen door middel van harde hars verwijderd.  Deze hars is uitermate geschikt voor een gevoelige huid. Na het harsen zal het gemiddeld 3-8 weken duren voordat de haren weer zijn aangegroeid. Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering. Na het harsen zullen de haren dus weer aangroeien. Dit aangroeien gebeurt altijd wel met een zachte (haar)punt zodat je in tegenstelling tot scheren, na harsen nooit harde stoppels zult hebben.

Harsen gezicht


Wenkbrauwen harsen € 20,00


Bovenlip harsen € 7,50


Kin harsen € 10,00


Bovenlip, kin en wangen harsen € 25,00


Gehele gezicht € 40,00

Maak nu een afspraak

Laden...

BEAUTY TIPS BY REENA

Reinig de huid niet te agressief
Reinigen is goed, maar niet TE veel. Dan beschadig je jouw natuurlijke talglaag en de zuurtegraad van de huid wordt aangetast.
Zure room als gezichtsmasker
Heb je een gevoelige huid? Gebruik dan twee keer per week een zure room gezichtsmasker. Gebruik per keer ongeveer een eetlepel en smeer het over je gezicht. Laat het 20 minuten zitten en spoel het daarna weer af. Het melkzuur in de room zorgt ervoor dat je huid zacht en glad wordt.

Harsen lichaam


Oksels€ 17,50


Armen€ 20,00


Halve rug (Schouderbladen tot midden rug)€ 30,00


Gehele rug (Vanaf schouderbladen tot aan bil)€ 40,00


Bikinilijn€ 20,00


Onderbenen€ 23,50


Gehele benen€ 40,00

Maak nu een afspraak

Laden...