Skip to main content

Visagie

Visagie is het vakgebied dat zich bezighoudt met het accentueren van de sterke kanten van een gezicht en het camoufleren of corrigeren van de minder sterke kanten.

Reena heeft al ruim 15 jaar ervaring als visagiste. Ook is zij docente make-up artist en traint zij anderen om ook als professional make-up artist aan de slag te gaan.

Visagie


Partymake-up € 65,00
Heb je een belangrijk feestje of event en wil je er stralend uitzien? Dan kan je je door Reena laten opmaken.


Bruidsmake-up€ 195,00
Voor jouw grote dag is het natuurlijk fijn om er extra mooi uit te zien en de make-up te laten verzorgen door een professional. Belangrijk is dan dat de make-up onder allerlei omstandigheden de gehele dag perfect blijft zitten. Laat dan jouw bruidsmake-up verzorgen door Reena. Zij luistert graag naar jouw wensen en creëert samen met jou jouw unieke bridal look.

Maak nu een afspraak

Laden...

BEAUTY TIPS BY REENA

Water eten
Hou je er niet zo van om veel water te drinken? Goed nieuws, je kunt beter hydraterende fruitstukken eten zoals grapefruit of komkommer. Het water uit fruit dringt veel beter door in je cellen dan gewoon water.
Verwijder ieder avond jouw make-up en reinig jouw huid
In de nacht herstelt de huid. Als de reiniging niet goed is gebeurt, kan dit proces niet goed gebeuren. Dus wil je een stralende huid, reinig het dan goed!