Skip to main content

Permanente Make Up (PMU)

Sta jij elke ochtend (te) lang voor de spiegel om je make-up aan te brengen? Met permanente make-up is dat voorgoed voorbij! PMU is dé manier om altijd jouw wenkbrauwen, eyeliner of lipcontouren perfect in orde te hebben. Je hoeft nooit meer in de weer met een potlood. Perfect onder alle omstandigheden, dus ook in het zwembad, de sauna, in de zee of aan het strand. Het resultaat blijft twee jaar zitten en vaak nog langer! Permanente make-up oogt heel natuurlijk, zo zie jij er altijd stralend uit.

PMU is aan te brengen op je wenkbrauwen, oogleden of je lippen.

Wenkbrauwen
Veel vrouwen verliezen met de jaren steeds meer wenkbrauwhaartjes. Permanente make-up biedt de mogelijkheid om de kale delen van de wenkbrauw op te vullen. De wenkbrauwen ogen vol, natuurlijk en perfect gevormd!

Powder brows: met deze techniek wordt er op een subtiele wijze pigment aangebracht. Het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Het resultaat is semi permanent.

Eyeliner
Wil jij sprekende ogen, maar kun je geen oogpotlood meer zien? Permanente eyeliner voor onder en/of boven je ogen geven je een stralende blik.

Lipliner
Jouw lippen altijd in een perfecte vorm? Met permanente make-up heeft jouw mond weer een volle en strakke vorm. Daarnaast kun je kiezen voor een mooie permanente kleur!

Prijzen:

  • Powderbrows:   € 375 ( incl. nabehandeling na 6 weken)
  • Eyeliner in de wimperrand/ Infralash € 250 ( incl. nabehandeling na 6 weken)
  • Full lips / opvullen gehele lip € 450  ( incl. nabehandeling na 6 weken)

Permanente make-up is ideaal voor iedereen die:

  • Moeite hebben met het aanbrengen van make-up
  • Door een medische reden te maken hebben met haarverlies
  • Allergisch zijn voor ‘gewone’ make-up
  • Veel aan sport doen
  • Niet tevreden zijn met dunne, rafelige lippen of wenkbrauwen

HEB JE EEN VRAAG? Of wil je een gratis intake?
Wij nemen contact met je op!

Permanente make-up

BEAUTY TIPS BY REENA

Dagcrème en foundation
Om ervoor te zorgen dat je foundation er natuurlijk uitziet is het goed om een beetje dagcrème met je foundation te mengen. Doe een beetje dagcrème op je handpalm en een beetje foundation, meng het met een kwast en breng het aan op je gezicht.
Avocado voor een droge huid
Om je droge huid weer vet te krijgen kan je één keer in de week een maskertje van avocado uitproberen. Prak de avocado en smeer het op je gezicht, 15 minuten laten zitten en met lauw water afspoelen